Broj nekretnine: 103/2017-P2

Atraktivan i moderan višenamjenski poslovni objekat visokog kvaliteta gradnje sa velikim staklenim portalima, površine cca. 190 m² na odličnoj lokaciji, u neposrednoj blizini centra grada, Srebrenik

Opis nekretnine

Prodaje se moderan funkcionalan višenamjenski poslovni objekat visokog kvaliteta gradnje površine cca. 190 m². Nekretnina se sastoji od visokog suterena, prizemlja i prvog sprata. U visokom suterenu je smješten magacinski prostor koji se lako može pretvoriti u kancelarijski prostor ili prostor za bilo koju drugu namjenu. Pored magacinskog prostora u suterenu se nalazi toalet i pomoćne prostorije. U prizemlju objekta se nalazi izložbeno prodajni prostor, dok je na prvom spratu smješten otvoren kancelarijski prostor sa čajnom kuhinjom. Zbog svoje odlične pozicije odnosno lokacije, pristupa direktno sa glavne ulice , veliki staklenih portala pogodan je za različite vrste poslovnih djelatnosti. Poslovni objekat je izgrađen 2013. godine. Kvaliteti prostora doprinosi moderan dizajn odnosno kvalitetna rasvjetna tijela na spuštenim stropovima. Prilikom izgradnje poslovnog objekta su korišteni najkvalitetniji građevinski materijali.

NAPOMENA: Postoji opcija zamjene poslovnog objekta za dvosoban stan. Poslovni objekat je moguće prodavati zajedno sa kućom koja se nalazi neposredno pored objekta ili samostalno uz različite opcije prodaje.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Poslovni objekat se nalazi u neposrednoj blizini centra Srebrenika i udaljen je cca. 100 metara od magistralnog puta odnosno strogog centra grada. Ovo je veoma prometna lokacija, a u neposrednoj blizini se nalaze razni ugostiteljsko-trgovački objekti, hoteli, apoteke, banke, marketi, odnosno poslovni objekti različitih namjena.


Standard:
Centralno gradsko grijanje iz vlastite kotlovnice na pelet. Razvedeno podno grijanje u objektu. Aluminijska eloksirana vanjska stolarija tipa Herceg. Podovi na prizemlju i prvom spratu granit, a na visokom suterenu kvalitetne keramićke pločice. Spušteni strop sa ambijentalnom rasvjetom na prizemlju i prvom spratu. Vanjska izolacija objekta stiropor debljine 10 cm. Automatski osigurači. Klima uređaji. Vodomjer. Zajednički parking.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.