Broj nekretnine: 12/2018-P1

Atraktivan, manji poslovni prostor površine 59,35 m², u pješačkoj zoni “Korzo”, u centru Tuzle

Opis nekretnine

Prodaje se atraktivan, manji poslovni prostor unjižene površine 59,35 m². Nalazi se na prvom spratu novoizgrađenog stambeno-poslovnog objekta u centru Tuzle, u neposrednoj blizini Narodnog pozorišta, Raiffeisen Bank i visokofrekventne pješačke zone “Korzo”, u Turalibegovoj ulici. Pristup objektu je direktno iz pješačke zone, a ulaz u objekat obezbjeđen je video interfonom. Prostor se sastoji od jedne prostorije sa kuhinjom, toaleta i manjeg balkona. S obzirom da je pozicioniran na visokofrekventnoj lokaciji može se koristiti za ordinacije, kancelarijske djelatnosti, predstavništva firmi i sl. Dvostrana orijentacija i veliki prozorski otvori čine ga ga svijetlim i prozračnim.  U ulici pored prostora se nalazi zajednički parking.
Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

NAPOMENA: Uz minimalna ulaganja, ovaj poslovni prostor je moguće koristiti i kao stan što bi ga, zbog centralne gradske lokacije,  činilo nekretninom veoma pogodnom za iznajmljivanje ili stanovanje.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na prvom spratu novoizgrađenog stambeno-poslovnog objekta u centru Tuzle, u neposrednoj blizini Narodnog pozorišta, Raiffeisen Bank i visokofrekventne pješačke zone “Korzo”, u Turalibegovoj ulici.  U krugu od 100 metara se nalaze Raiffeisen Bank, Narodno pozorište, Gradski park, razni ugostiteljsko-trgovački objekti, agencije, apoteke i taxi stajališta, a nedaleko odatle i Panonska jezera i Gradska tržnica.

 

Standard:

Centralno grijanje. Vanjska PVC stolarija sa žaluzinama. Unutrašnja stolarija drvo. Podovi glazura i keramičke pločice. Vlastiti vodomjer.  Telefonski priključak.