Broj nekretnine: 58/2019-P2

Atraktivan i moderan stambeni objekat površine cca. 180 m² sa prelijepom baštom površine 744 m², garažom i pomoćnim objektom na odličnoj lokaciji u neposrednoj blizini centra grada, Kalesija

Opis nekretnine

Prodaje se moderan kvalitetan stambeni objekat sa fizički odvojenom garažom i pomoćnim objektom izgrađen po savremenim građevinskim standardima, ukupne stambene površine cca. 180 m², spratnosti Pr+1 sp sa odvojenim ulazima. Objekat je sagrađen na ravnoj zemljišnoj parceli površine 744 m². Nekretnina se nalazi na atraktivnoj lokaciji u neposrednoj blizini centra Kalesije. Stambeni objekat se odlikuje se najvišim kvalitetom gradnje, funkcionalno raspoređenim prostorom i odličnom lokacijom sa dobrom komunikacionom infrastrukturom. Moderan i funkcionalan dizajn daje objektu reprezentativan izgled. Poseban kvalitet objektu daje prelijepa, održavana bašta. Nekretnina je adaptirana 2008. godine sa novom hidro i toplotnom izolacijom.

NAPOMENA: U cijenu kuće ulazi kompletan namještaj.

Vlasnička dokumentacija je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u agenciji “Tk Nekretnine”.

Lokacija:

Stambeni objekat se nalazi u centru Kalesijie u blizini magistralnog puta. Okružen je stambeno poslovnim objektima i porodičnim kućama. U neposrednoj blizini se nalazi osnovna i mješovita srednja škola, zgrada Općine Kalesija i općinski sud, supermarketi, hotel “Košuta” policijska stanica, odnosno svi objekti neophodni za kvalitetan život.

Standard:

Grijanje na kruta goriva/kamin. Vanjska drvena termoizolaciona stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Podne obloge kombinacija brodski pod, laminat i keramika. Vanjska ograda rađena od inoksa. Garaža. Telefonski priključak. Kablovska TV. Internet.