Broj nekretnine: 78/2019-P2

Atraktivan i moderan stambeni objekat površine cca. 130 m², izgrađen na parceli površine 431 m², sa garažom i pomoćnim objektom na odličnoj i mirnoj lokaciji u blizini centra grada, Kalesija

Opis nekretnine

Prodaje se moderan kvalitetan stambeni objekat sa fizički odvojenom garažom izgrađen po savremenim građevinskim standardima, ukupne stambene površine cca. 120 m², spratnosti Pr+1-Objekat je sagrađen na ravnoj zemljišnoj parceli površine 431 m². Nekretnina se nalazi na atraktivnoj lokaciji u blizini centra Kalesije, naselje Palavre. Stambeni objekat se odlikuje se najvišim kvalitetom gradnje, funkcionalno raspoređenim prostorom i odličnom lokacijom sa dobrom komunikacionom infrastrukturom. Moderan i funkcionalan dizajn daje objektu reprezentativan izgled. Nekretnina je izgrađena 2013. godine sa kvalitetnom hidro i toplotnom izolacijom.

Lokacija:

Stambeni objekat se nalazi u naselju Palavre (Kalesija) u blizini magistralnog puta. Okružen je poslovnim objektima i porodičnim kućama. U blizini se nalazi osnovna i mješovita srednja škola, zgrada Općine Kalesija i općinski sud, supermarketi, policijska stanica, odnosno svi objekti neophodni za kvalitetan život.

Standard:

Vanjska PVC termoizolaciona stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Podne obloge keramika. Automatski osigurači. Garaža. Telefonski priključak. Satelitska TV. Internet.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.