Broj nekretnine: 80/2020-P2

Atraktivan i moderan, adaptiran trosoban stan površine 80,00 m² sa prelijepom zatvorenom lođom, naselje Irac

Opis nekretnine

Prodaje se kvalitetan, adaptiran, moderan stan sa preliijepom zatvorenom lođom, površine 80 m², lociran na desetom spratu stambene zgrade u ulici Krečanska, naselje Irac. Visok stepen kvalitetne adaptacije, odličan raspored prostorija, dobra lokacija, prostran dnevni boravak čine ovaj stan odličnim izborom za potencijalne kupce. Stan je adaptiran 2011. godine kada je zamijenjena vanjska stolarija sa kvalitetnom termoizolacionom drvenom stolarijom. Urađena je kvalitetna adaptacija kupatila, vodo i elektro instalacija. Prilikom adaptacije zamijenjeni su i radijatori.

Stanu pripada i vanjska ostava površine 5 metara.Ispred stambene zgrada se nalazi prostrani besplatni parking prostor za stanare zgrade.

NAPOMENE: U oglašenu cijenu stana je uračunata ugradbena kuhinja i ugradbeni plakari.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi u naselju Irac pored tržnih centara “Bingo” i “Konzum” i okružen je novoizgrađenim stambenim objektima. Stambeni objekat se nalazi u neposrednoj blizini sjeverne i južne gradske saobraćajnice i ima odličnu komunikaciju sa ostalim djelovima grada. U blizini stambenog objekta se nalaze fakulteti, srednje i osnovne škole, obdaništa, tržni centri, kulturni i sportski objekti, odnosno svi sadržaji neophodni za kvalitetan život.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska termoizolaciona drvena stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Pod dnevnog boravaka i spavaćim sobama je visokokvalitetni lamelni hrastov parket. Podne obloge u kuhinji, toaletu i kupatilu su prekriveni visokokvaltetnim keramičkim pločicama. Blindo vrata. Klima uređaj. Kablovska TV. Internet. Interfon. Dva lifta.

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.