Broj nekretnine: 20/2016-i1

Višenamjenski poslovni prostor površine 68 m², u blizini T.C. “Omega”, Donji Mosnik

Opis nekretnine

Iznajmljuje se poslovni prostor površine 68,00 m². Nalazi se u prizemlju kuće, cca. 250 metara od T. C. “Omega” i S.C. “Mejdan”, u naselju Donji Mosnik. Od južne gradske saobraćajnice je udaljen cca. 50 metara. Sastoji se od glavne prostorije, manje prostorije, čajne kuhinje, kupatila i ostave za zapaljive materije. Prostor ima prilaz direktno sa ulice koja prolazi kroz naselje. Prostor je višenamjenski i može se koristiti za izložbeno-prodajne djelatnosti, zanatske radnje, frizersko-kozmetički salon, solarij, poslovnice bilo koje vrste, sjedišta manjih firmi, agencije i slično. Prostor posjeduje gradsko centralno grijanje.

 

Lokacija:

Poslovni prostor se nalazi prizemlju kuće, cca. 250 metara od T. C. “Omega” i S.C. “Mejdan”, u naselju Donji Mosnik. Okružen je stambenim zgradama i porodičnim kućama, a u krugu od 300 metara se nalaze srednje škole, fakulteti, Biro za zapošljavanje,  obdanište, supermarket “Bingo”, T. C. “Omega”, banke i taxi/autobuska stajališta.

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska PVC stolarija. Unutrašnja stolarija drvo. Pod keramičke pločice. Telefonski priključak.  Kablovska TV.