Broj nekretnine: 26/2018-P2

NOVA CIJENA – Adaptirana kuća sa vanjskom garažom površine cca. 150 m², sa prostranim dvorištem površine 1063 m² na lijepoj i mirnoj lokaciji, Krojčica

Opis nekretnine

Prodaje se samostojeća kuća površine cca. 150 m², spratnosti P+1 sa zemljištem površine 1063 m², odvojenom garažom i pomoćnim objektima. Ispred kuće se nalazi prostrano ograđeno dvorište, a na ulazu u posjed se nalazi garaža. U prizemlju kuće se nalaze kuhinja, trpezarija, spavaća soba, kupatilo i predsoblje, dok se na prvom spratu kuće nalazi dnevni boravak, dvije spavaće sobe, trpezarija, kuhinja, kupatilo i predsoblje. Grijanje je na kruta goriva (kamin). Nekretnina je adaptirana prije par godina. Prlikom adaptacije su zamijenjene vodo i elektro instalacije, podovi, adaptirana kupatila i postavljena kvalitetna PVC termoizolaciona vanjska stolarija, te unutrašnja stolarija na prvom spratu.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Kuća je pozicionirana na početku tuzlanskog naselja Krojčica, pored puta Tuzla-Dubrave. U blizini se nalaze trgovine, škola, i svi objekti neophodni za moderan način života.

Standard:

Grijanje na kruta goriva. Vanjska termoizlaciona PVC višekomorna stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Laminat u dnevnom boravku, spavaćim sobama i trpezariji. Keramika u kupatilu i kuhinji.