Broj nekretnine: 110/2017-P1

NOVA CIJENA! Adaptirana kuća pored “Plave poliklinike”, na ravnoj parceli površine 686 m², sa 2 stambene jedinice i garažom, naselje Gospić, Tuzla

Opis nekretnine

Prodaje se adaptirana kuća sa dvije zasebne stambene jedinice, garažom i pomoćnim objektom. Nalazi se na ravnoj parceli iza “Plave poliklinike”, u ulici Mikelje Tešića, naselje Gospić, Tuzla. Nekretninu karakteriše kvalitetna adaptacija, odlična saobraćajna komunikacija sa ostalim dijelovima grada i lijepo uređeno dvorište. Spratnost kuće je Pr+Pot, a izgrađena je na parceli površine 686,00 m². Ispred kuće se nalazi garaža koja  ima pristup direkno iz ulice, a ispod garaže je ostava za čvrsta goriva. Na garažu se nadovezuje velika ostava, a ispod nje je prostorija sa rezervoarom za lož ulje zapremine 2000 litara. Nekretnina posjeduje i vlastiti bunar.

  1. godine vlasnik je izmijenio elektro i vodo instalacije, postavio novu PVC vanjsku stolariju sa “venecijanerima”, podove obložio keramičkim pločicama i laminatom, postavio aluminijumske radijatore, uradio rofix, a vanjske zidove obložio stiroporom debljine 10 cm i uradio fasadu. Takođe je postavio kvalitetan betonski crijep.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi cca. 70 metara iza “Plave poliklinike”, u ulici Mikelje Tešića, naselje Gospić, Tuzla. Okružena je stambeno-poslovnim objektima i porodičnim kućama, a pristup ulici je omogućem sa  dvije strane direktno sa magistralnog puta M-18 Tuzla – Bijeljina, tj. iz pravca grada i iz pravca Simin Hana. Supermarketi, banke, apoteke, ambulanta, osnovna škola, tržni centar “Sjenjak” i ostali gradski sadržaji se nalaze na samo 5 minuta vožnje od kuće.

 

 

Sadržaj:

 

Prizemlje:

– Sastoji se od 3 sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, hodnika, ostave, kotlovnice, podstanice i velike terase.

 

Sprat:

– Sastoji se od dnevnog boravka, 3 sobe,  kuhinje, kupatila, hodnika, ulaznog hola, 3 balkona i stepeništa.

 

Pomoćni objekat:

– Sastoji se od velike garaže, velike ostave, ostave za čvrsta goriva i prostorije sa rezervoarom za lož ulje.

 

 

Standard:

Kombinovano centralno grijanje na čvrsta goriva i lož ulje. Drvena unutrašnja stolarija. PVC vanjska stolarija sa žaluzinama tzv. “venecijaneri”. Podovi laminat i keramičke pločice. Telefonski priključak. Garaža. Interfon.