Broj nekretnine: 152/2016-P1

NOVA CIJENA ! Adaptiran trosoban stan površine 75 m², sa zatvorenom lođom, dva balkona i ostavom, Sjenjak

Opis nekretnine

Prodaje se djelomično adaptiran trosoban stan uknjižene površine 75,00 m². Nalazi se na 8. spratu stambene zgrade sa liftom, u naselju Sjenjak. Nekretnina je adaptirana u više navrata. 2010. godine u kuhinji i kupatilu su promjenjene elektro i vodo instalacije,  postavljene nove keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, hodniku, degažmanu i ostavi. 2011. godine su izmijenjeni svi radijatori u stanu i postavljena protuprovalna vrata, a 2015. godine je postavljen laminat u dnevnom boravku sa trpezarijom i manjoj spavaćoj sobi. Stan je dvostrano orijentisan, svijetao i ima otvoren pogled. Takođe ga karakteriše kvalitetna gradnja i tražena lokacija sa svim sadržajima u neposrednoj blizini. Ulaz i unutrašnjost zgrade su  dobro održavani, a posebna pogodnost za buduće kupce je prostrani parking koji se nalazi ispred i iza stambenog objekta. Iz zagrade se nalazi igralište za djecu, a ulaz u zgradu je obezbijeđen video nadzorom. Stan posjeduje i podrumsku prostoriju.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

NAPOMENA: Ugradbena kuhinja i plakar u hodniku ostaju budućem kupcu GRATIS. Ostali namještaj u stanu se može kupiti po dogovoru prodavca i kupca.

Vlasnik je takođe zainteresovan za manji dvosoban stan u Tuzli.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na 8. spratu stambene zgrade sa liftom, u naselju Sjenjak. Ovo je jedno od atraktivnijih naselja u gradu Tuzli i stanovi na ovoj lokaciji su veoma traženi. Ovdje se takođe nalazi i jedno od najpoznatijih Tuzlanskih šetališta koje se proteže od Slavinovića do Brčanske Malte. Lokaciju karakteriše neposredna blizina svih sadržaja potrebnih za ugodan način življenja. U blizini se nalaze supermarketi “Bingo”, T.C. “Dramar”, ”DM”, Klinika za srce, obdaništa, osnovne škole, ambulanta, apoteke, sportski tereni, autobusko/taxi stajalište, zelene površine, igrališta za djecu i mnoštvo drugih sadržaja. Osnovna škola i obdanište se nalaze u blizini zgrade što je dodatna pogodnost za mlađe bračne parove sa djecom.

 

Standard:                                                              

Centralno gradsko grijanje. Drvena vanjska i unutrašnja stolarija. Parket u spavaćoj sobi 1. Laminat u dnevnom boravku sa trpezarijom i spavaćoj sobi 2. Keramika u kupatilu, kuhinji, hodniku, degažmanu i ostavi.  Kablovska TV. Interfon. Lift. Video nadzor. Podrumska prostorija.