Broj nekretnine: 71/2017-P2

SNIŽENO! Adaptiran trosoban stan odlične dispozicije sa dvije lođe površine 77 m² na odličnoj lokaciji, Slatina

Opis nekretnine

Prodaje se kvalitetan, djelomično adaptiran trosoban stan uknjižene površine 77,00 m², dok stvarna površina iznosi cca. 84,00 m². Adaptacija stana je urađena 2010. godine. Nekretnina se nalazi na petom spratu stambene zgrade u naselju Slatina. Kvalitetna adaptacija, odlična dispozicija stana, atraktivna lokacija, blizina centra grada, dvostrana orijentacija stana sjever-jug, prozračne i svijetle prostorije samo su neke od odlika ove kvalitetne nekretnine. Nekretnina se sastoji od dnevnog boravka, dvije spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, toaleta, ostave i dvije lođe. Raspored prostorija u stanu je idealan jer se iz predsoblja pristupa u sve prostorije. Svi gradski sadržaji nalaze se u neposrednoj blizini. Igralište za djecu se nalazi ispred zgrade, a zajednički parking za stanare se nalazi ispred i iza zgrade. Stan posjeduje i podrumsku prostoriju.

Vlasnička dokumentacija je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u agenciji “Tk Nekretnine”.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na petom spratu stambene zgrade u naselju Slatina. Ovo naselje je atraktivno za obiteljski život zbog neposredne blizine centra grada i svih neophodnih sadržaja koji se nalaze u blizini i samom naselju. U krugu od cca. 500 metara se nalaze: Dom zdravlja, osnovna škola, obdanište, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, dječija igrališta, stadion “Tušanj”, SKC “Mejdan” T.C. “Omega”, supermarket “Bingo” , mala zelena pijaca, ugostiteljsko-trgovački objekti, pošta, apoteke i banke.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska drvena stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Lamelni parket u sobama, trpezariji, dijelu hodnika i degažmanu. Kvalitetna keramika u kupatilu, kuhinji, toaletu, ostavi i hodniku. Automatski osigurači. Protivprovalna vrata. Lift.