Broj nekretnine: 32/2018-P1

Adaptiran, svijetao dvosoban stan površine 66 m², na traženoj lokaciji, Brčanska Malta

Opis nekretnine

Opis nekretnine:

Prodaje se adaptiran, svijetao dvosoban stan površine 66,00 m². Nalazi se na petnaestom spratu stambene zgrade sa dva lifta, u naselju Brčanska Malta. Sastoji se od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, hodnika, degažmana, manje zatvorene lođe i balkona. 2017. godine, vlasnik je prilikom adaptacije postavio kvalitetnu PVC vanjsku stolariju sa roletnama. 2008. godine je izmijenio  vodovodne i elektro instalacije, postavio automatske osigurače, potpuno adaptirao kupatilo, postavio nove keramičke pločice u kuhinji i hodniku, te brusio i lakirao parket. Odlična dispozcija prostora, prelijep panoramski pogled, tražena lokacija sa svim gradskim sadržajima u neposrednoj blizini, prozračne i svijetle prostorije, samo su neke od prednosti ove kvalitetne nekretnine i čine je idealnom za ugodan porodičan život.   Ispred i iza zgrade se nalazi parking prostor za stanare. Stan je obezbijeđen alarmom, a na ulaz u zgradu je potavljen video nadzor.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

NAPOMENA: Ugradbena kuhinja sa električnim uređajima, trpezarijski sto sa stolicama, klima uređaj, francuski ležaj u spavaćoj sobi, alarm, veš mašina, kupatilski namještaj, komode i TV sa postoljem ostaju budućem kupcu GRATIS. Ostali namještaj se može kupiti po dogovoru prodavca i kupca.

 

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na petnaestom spratu stambene zgrade u naselju Brčanska Malta. Ovo je veoma traženo naselje, idealno za porodični život,  sa dosta zelenila i svim gradskim sadržajima u neposrednoj blizini. U krugu od 500 metara nalaze se razni ugostiteljsko-trgovački objekti, T.C. “Sjenjak”, apoteke, banke, marketi “DM”,  i “BINGO”, Univerzitetsko-klinički centar tzv. “Gradina”, zelena pijaca, osnovne škole, obdaništa, igrališta za djecu i autobuska/taxi stajališta.

 

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska PVC sa roletnama. Unutrašnja stolarija drvo.  Parket u sobama, trpezariji i degažmanu. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu i hodniku.  Alarm. Klima uređaj. Automatski osigurači. Telefonski priključak.  Kablovska TV. Interfon. Dva lifta.