Broj nekretnine: 91/2016-P1

Adaptiran poslovni prostor površine 70 m², na prometnoj lokaciji pored “Binga”, Slatina

Opis nekretnine

Prodaje se adaptiran poslovni prostor uknjižene površine 70,00 m². Nalazi se u prizemlju stambeno-poslovne zgrade, na veoma prometnoj lokaciji, pored supermarketa “Bingo”, u naselju Slatina. Sastoji se od dvije prostorije, međuprostora i toaleta. Prostor ima pristup sa dvije strane. Prednja strana sa izlogom je okrenuta  prema šetalištu koje prolazi kroz naselje, a zadnja prema parkingu i Domu zdravlja, čime je omogućen i nesmetan utovar robe. Visina stropa u prednjoj prostoriji je 335 cm, dok je visina stropa u zadnjoj prostoriji 455 cm. Zbog frekventne lokacije prostor se može koristiti za izložbeno-trgovačke djelatnosti, zanatske radnje, frizersko-kozmetički salon, solarij, poslovnice bilo koje vrste, sjedišta manjih firmi, agencije i slično. Prostor posjeduje sopstveni vodomjer i kalorimetar za centralno grijanje.  Zajedniči parking se nalazi iza zgrade.

 

Lokacija:

Poslovni prostor se nalazi u prizemlju stambeno-poslovne zgrade, na veoma prometnoj lokaciji, pored supermarketa “Bingo”, u naselju Slatina. Okružen je ugostiteljsko-trgovačkim objektima, prehrambenim objektima i apotekama, a u krugu od 200 metara se nalaze većina fakulteta i srednjih škola, Dom zdravlja, obdanište, supermarket “Bingo”, T. C. “Omega”,  apoteke, banke i taxi/autobuska stajališta.

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje na kalorimetar. Vanjska metalna stolarija. Unutrašnja stolarija drvo. Pod keramičke pločice. Vodomjer. Telefonski priključak.