Broj nekretnine: 11/2014-I

Adaptiran multifunkcionalni poslovni prostor sa 6 kancelarija na atraktivnoj lokaciji u strogom centru grada, Tuzla

Opis nekretnine

Izdaje se adaptiran multifunkcionalni kancelarijski poslovni prostor na prvom spratu poslovne zgrade smještene u strogom centru grada Tuzle, na popularnom tuzlanskom šetalištu Korzo. Poslovni prostor je ukupne površine od cca. 150 m2 a sastoji se od 5 kancelarija, konferencijske sale, čajne kuhinje, kupatila i toaleta.
Zbog svoje lokacije u strogom centru grada, velike frekvencije pješačkog saobračaja, blizine svih važni privrednih i administrativnih institucija, ova nekretnina je posebno interesantna za društvene ili privatne kompanije,  agencije, obrazovne institucije kojima atraktivna i povoljna lokacija nekretnine igra primarnu ulogu u poslovanju.

U neposrednoj blizini poslovnog prostora su smješteni svi gradski sadržaji, ugostiteljsko trgovački objekti, Narodno pozorište, apoteke, agencije, banke, što predstavlja dodatnu pogodnost za potencijalnog zakupca.

Lokacija:

Poslovni prostor se nalazi u pješačkoj zoni u strogom centru grada Tuzle, u Turalibegovoj ulici. Ovo je najprometnija lokacija u gradu i karakteriše je visoka frekvencija pješačkog saobračaja tokom cijelog dana. U neposrednoj blizini se nalaze Panonska jezera, Raiffeisen Bank, Unicredit Bank, Procredit Bank, Volksbank, Narodno pozorište, Gradski park, razni ugostiteljsko-trgovački objekti, Gradska tržnica, agencije, apoteke i taxi stajališta.

Sadržaj:

Pet kancelarija. Konferencijska sala. Čajna kuhinja. Kupatilo. Toalet. Arhiva. Stepenište. Hodnik.

Standard:
Centralno gradsko grijanje. Aluminijski radijatori. Kvalitetna vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Lamelni parket u svim kancelarijama. Kvalitetne keramičke pločice u hodniku, kupatilu, toaleti i kompletnom stepeništu. Interfon. Telefon. Internet.