Broj nekretnine: 176/2016-P2

SNIŽENO! Adaptiran, kvalitetan dvosoban stan sa zatvorenom lođom i balkonom (posjeduje potencijal za pretvaranje u trosoban stan), površine 68 m², Sjenjak

Opis nekretnine

Prodaje se adaptiran dvosoban stan sa zatvorenom lođom i balkonom, površine 68,00 m². Stan se nalazi na 7.spratu (nije zadnji) stambene zgrade u tuzlanskom stambenom naselju Sjenjak. Osnovne odlike ove nekretnine su odlična dispozicija prostora, dvostrana orijentacija nekretnine koja joj daje puno svijetlosti i prozračnosti, funkcionalno iskorišten stambeni prostor i odlična lokacija sa svim neophodnim gradskim sadržajima u neposrednoj blizini. Nekretnina zbog svoje izuzetne dispozicije i otvorenog koncepta stana posjeduje potencijal za pretvaranje u trosoban stan (jednostavnim pretvaranjem trpezarije u dječiju ili spavaću sobu). Nekretnina je adaptirana 2012. godine i tom prilikom je kompletno adaptirano kupatilo i kuhinja (zamijenjene vodoinstalacije i keramićke pločice), te postavljena kvalitetna vanjska termoizolaciona PVC stolarija sa vanjskim roletnama. Zamijenjeni su radijatori u stanu. Ulaz i unutrašnjost zgrade se dobro održavani, a posebna pogodnost za buduće kupce je prostrani parking koji se nalazi ispred i iza stambenog objekta.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Nekretnina je locirana u stambenoj zgradi, u popularnom tuzlanskom naselju Sjenjak. Ovo je jedno, za miran i ugodan porodičan život atraktivniji naselja u gradu Tuzli i stanovi na ovoj lokaciji su veoma traženi. U neposrednoj blizini stambene zgrade se nalazi jedno od najpoznatijih tuzlanskih šetališta koje se proteže od Slavinovića do Brčanske Malte. Ovu lokaciju karakteriše neposredna blizina svih gradskih sadržaja potrebnih za ugodan način življenja. U blizini se nalaze: supermarketi “Bingo”, “DM”, “Konzum”, T.C. “Dramar”, Klinika za srce, zelene površine, sportski tereni, igralište za djecu, apoteke, pošta, banke i taxi/autobuska stajališta. Osnovna škola i obdanište se nalaze u blizini zgrade što je dodatna pogodnost za mlađe bračne parove sa djecom.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Kvalitetna vanjska PVC termoizolaciona stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Lamelni parket u sobama, trpezariji i hodniku. Keramika u kuhinji , kupatilu i degažmanu. Klima uređaj. Ostava. Internet. Kablovska. Interfon. Video nadzor. Lift.