Broj nekretnine: 127/2016-P2

Adaptiran dvosoban stan dobre dispozicije, površine 57 m², Paša Bunar

Opis nekretnine

Prodaje se izuzetno funkcionalan, adaptiran dvosoban stan površine 57 , dobrog rasporeda prostorija u tuzlanskom naselju Paša Bunar. Nekretnina je adaptirana 2011. godine i tom prilikom su promijenjene vodo i elektro instalacije u stanu te kompletno adaptirano kupatilo i kuhinja. Postavljene su keramićke pločice u kuhinji, a laminat u trpezariji. Ugrađena je PVC termoizolaciona stolarija u kuhinji. Ulaz i sama zgrada su jako dobro održavani. Ispred i iza zgrade se nalazi prostrani parking prostor za stanare.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija

Nekretnina se nalazi na 6. spratu stambene zgrade u naselju Paša Bunar, u mirnom dijelu grada, prepunom zelenila, izdvojenom od gradske buke ali u blizini gradskog jezgra i svih neophodni gradski sadržaja. U krugu od cca. 700 m nalaze trgovački centri „Bingo“, „Konzum“, „Robot“, glavna autobuska i željeznička stanica, Bosanski kulturni centar, obdaništa, osnovne škole, srednjoškolske i visokoškolske obrazovne ustanove.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Unutrašnja i vanjska drvena stolarija (PVC termoizolaciona vanjska stolarija u kuhinji). Lamelni parket u sobama. Laminat u trpezariji. Keramičke pločice u kupatilu i kuhinji. Internet.