Broj nekretnine: 98/2019-P2

ZA INVESTITORE! Stambeno poslovni objekat u funkciji, uknjižene površine 31 m² (stvarne cca.70 m²) na atraktivnoj i prometnoj lokaciji, Slavinovići Ušće

Opis nekretnine

Prodaje se stambeno poslovni objekat , trenutno u funkciji poslovnog prostora-pekare (razrađen posao) uknjižene površine 31,00 m² (stvarne površine cca. 70 m²) na atraktivnoj i frekventnoj lokaciji u naselju Slavinovići Ušće. Objekat je kompletno adaptiran 2014. godine. Objekat se sastoji od prizemnog dijela koji je u funkciji poslovnog prostora-pekare i sprata koji se sastoji od stambenog dijela u roh bau fazi. Odlična i prometna lokacija u blizni stambeno poslovnog kompleksa Slavinovići Ušće i medicinske klinike (bivša Kabilova klinika), prostran parking prostor i mogučnost proširenja poslovnog djelovanja na različite dodatne djelatnosti (auto praonica, trgovačke djelatnosti, rent a car agencije i drugo ) samo su neke od pogodnosti ovoga stambeno poslovnog objekta.

NAPOMENA: Nekretnina je zbog svoje lokacije, sa visokom frekvencijom pješačkog i kolskog saobračaja idealna za poslovne djelatnosti bilo koje vrste.

Vlasnička dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Prostor se nalazi u prizemlju i na spratu individualnog stambeno poslovnog objekta na atraktivnoj i traženoj lokaciji , u naselju Slavinovići Ušće. U krugu od 500 metara se nalaze bivša Kabilova klinika, Klinika za plućne bolesti, marketi “Bingo”, tržni centar “Dramar” obdaništa, osnovne škole, fudbalski i teniski tereni, taxi/autobuska stajališta, stambeno poslovne zgrade.

Standard:

Grijanje na čvrsta goriva. Vanjska temoizolaciona PVC stolarija. Unutrašnja drvena stolarija. Keramika u poslovnom dijelu, kupatilu i hodniku. Automatski osigurači. Spušteni stropovi. Gradska kanalizacija.