Broj nekretnine: 128/2017- P1

33 KM/m² – Građevinska parcela površine 6500 m², pored Motela “Rudar” i Bingo City Centra

Opis nekretnine

Prodaje se građevinska parcela površine 6500 m². Nalazi se iza Motela “Rudar” i cca. 150 metara od Bingo City Centra u Tuzli. Parceli se  može pristupiti pješačkom stazom pored Motela “Rudar” i skladišta “Univerzal”-a, a prilaz autom je sa glavnog puta pored tehničkog pregleda vozila “Polo” i semafora koji vodi na Krojčicu. Prilaz parceli je direktno sa asfaltnog puta koji prolazi kroz naselje, a okružena je porodičnim kućama. Veći dio parcele je ravan, a na jednom dijelu je blago nageta. Ovu parcelu karakteriše odlična saobraćajna komunikacija i blizina svih gradskih sadržaja. Zbog svoje lokacije i dosta zelenila koje je okružuje veoma je pogodna za izgradnju porodičnog ili poslovnog objekta. Priključci struje, vode, kablovske TV i telefona se nalaze neposredno uz parcelu.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi  iza Motela “Rudar” i cca. 150 metara od Bingo City Centra u Tuzli. U krugu od 500 metara nalaze se  “BKC”, poliklinika “Irac”, osnovne i srednje škole, saloni namještaja “Babilon” i “YISK”,  supermarketi, apoteke, banke, glavna autobuska i željeznička staniva, taxi stajališta i ostali gradski sadržaji.