Broj nekretnine: 77/2017-P1

HITNA PRODAJA – 12 KM/m² – Građevinska parcela površine 3062 m², cca. 500 metara od Elektrodistribucije i Hotela Tuzla

Opis nekretnine

Prodaje se građevinska parcela površine 3062 m². Nalazi se cca. 500 metara od raskrsnice kod Hotela Tuzla i Elektrodistribucije, u naselju Vrapče. Parceli se može pristupiti direktno sa asfaltnog puta koji prolazi kroz naselje, a okružena je porodičnim kućama. Ovu parcelu karakteriše neposredna blizina centra grada i svih gradskih sadržaja. Zbog svoje lokacije i dosta zelenila koje je okružuje veoma je pogodna za izgradnju porodične kuće. Priključci struje, vode, kablovske TV i telefona se nalaze neposredno uz parcelu.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi cca. 500 metara od raskrsnice kod Hotela Tuzla i Elektrodistribucije, u naselju Vrapče. U krugu od 700 metara nalaze se Opštine Tuzla, “Konzum Family Centar”, osnovne i srednje škole, Univerzitet Tuzla,  supermarket “Bingo”, apoteke, autobuska stajališta i ostali gradski sadržaji.