Broj nekretnine: 7/2024-NP20

SJENJAK – Svijetao, djelimično namješten dvoiposoban stan površine 65 m², sa balkonom i ostavom

Opis nekretnine

Iznajmljuje se funkcionalan, svijetao, djelimično namješten dvoiposoban stan površine 65,00 m². Nalazi se na 9. spratu zgrade sa liftom, u ulici Ismeta Mujezinovića, naselje Sjenjak – A-blok. Sastoji se od dnevnog boravka, spavaće sobe, radne sobe, kuhinje i trpezarije, kupatila, hodnika, ostave i zatvorene lođe. Glavne karakteristike ove nekretnine su otvoren pogled, svijetle i prozračne prostorije, dvostrana orijentacija (istok-jug), idealan rasporeded prostorija, i veoma atraktivna i tražena lokacija sa svim gradskim sadržajima u neposrednoj blizini. Veliki zajednički parking se nalazi ispred i iza zgrade.

 

NAPOMENA: U stanu nije dozvoljeno držanje kućnih ljubimaca i/ili životinja.

 

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na  9. spratu zgrade sa liftom, u ulici Ismeta Mujezinovića, naselje Sjenjak – A-blok. Ovo je atraktivna i veoma tražena lokacija. Kvaliteti življenja doprinose i lijepo uređene zelene površine i šetališta sa dosta drveća i mnoštvo drugih sadržaja koji krase ovu lokaciju. U blizini se nalaze: supermarketi “Bingo”,  “DM” i  T.C. “Dramar”,  Medicinski Institut “Bayer”, osnovna škola, obdanište, sportski tereni, igralište za djecu, apoteke, pošta, banke i taxi/autobuska stajališta.

 

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska stolarija drvo. Drvena unutrašnja stolarija. Pod u sobama, trpezariji i dijelu hodnika je parket. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, dijelu hodnika, ostavi i balkonu. Protuprovalna vrata. Lift. Telefonski priključak. Interfon.