Broj nekretnine: 2/2023-NP20

STUPINE B1 – Potpuno namješten dvosoban stan površine 46 m², pored Hotela Tuzla, 2. sprat

Opis nekretnine

Iznajmljuje se potpuno namješten, funkcionalan dvosoban stan površine 46,00 m², sa zatvorenom lođom i ostavom. Nalazi se na 2. spratu stambene zgrade novije gradnje, na najatraktivnijoj lokaciji u gradu, pored Hotela Tuzla, zgrada Stupine B-1. Cijena mjesečnog iznajmljivanja je 450 KM + režijski troškovi. Stan se sastoji od dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje, kupatila, hodnika, ostave i zatvorene lođe. Minimalni režijski troškovi, niža spratnost, maksimalno iskorišten stambeni prostor uz dobar raspored prostorija, istočna orijentacija, svijetle i prozračne prostorije i vrhunski kvalitet gradnje su glavne odlike ove izuzetne nekretnine. Ulaz u zgradu je obezbijeđen šifrom i video nadzorom. Stan posjeduje ugradbenu kuhinju sa električnim uređajima (šporet, napa, mašina za suđe i frižider sa zamrzivačem) i novu mašinu za veš. Zajednički besplatni parking za stanare se nalazi ispred i iza zgrade.

 

NAPOMENA: U stanu je zabranjeno držanje kućnih ljubimaca.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na 2. spratu stambene zgrade novije gradnje, na najatraktivnijoj lokaciji u gradu pored Hotela Tuzla, naselje Stupine, zgrada B-1. Ovo naselje je veoma popularno i atraktivno za obiteljski život zbog neposredne blizine centra grada i svih neophodnih sadržaja koji se nalaze u blizini i samom naselju. U radijusu od cca. 500 metara se nalaze: osnovne škole, obdaništa, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, dječija igrališta i sportski tereni, supermarketi “Bingo” i “Mercator”, ugostiteljsko-trgovakči objekti, zgrada Općine Tuzla, Hotel Tuzla, stambeno-poslovni centar “Mellain”, pošta, apoteke, banke i pijaca.

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Kvalitetna PVC vanjska stolarija sa aluminijumskim roletnama. Drvena unutrašnja stolarija. Parket u sobama. Kramika u kupatilu, kuhinji, hodniku i zatvorenoj lođi. Vlastiti vodomjer. Protuprovalna vrata. Lift.