Broj nekretnine: 50/2024-P2

MANDIĆI! Adaptiran manji stambeni objekat stambene površine cca.70 m² sa voćnjakom i baštom površine 1274 m² izgrađen na odličnoj lokaciji sa potencijalom za izgradnju većeg stambeno poslovnog objekta

Opis nekretnine

Prodaje se kvalitetan manji stambeni prizemni objekat ukupne stambene površine cca. 70 m². Objekat je sagrađen na zemljišnoj parceli površine 1274 m² na kojoj se nalazi voćnjak i dvorište. Nekretnina je izgrađena 1972.godine a adaptirana u periodu do 2016.godine. Fasada na kući je urađena 2019.godine.  Stambeni objekat se odlikuje dobrim kvalitetom gradnje, funkcionalno raspoređenim stambenim prostorom i kvalitetnom lokacijom sa  novom komunikacionom infrastrukturom.

Objekat se nalazi pored asfaltnog puta u naselju Mandići. U blizini kuće se nalazi autobuska stanica a od  naselja Slatina je udaljen cca. 1.5 kilometra. Pristup parceli je direktno sa novoasfaltirane ulice, a okružena je porodičnim kućama i stambeno poslovnim objektima. Parcela je ograđena, blago je nageta, a na parceli se nalazi pomoćni objekat i bunar. Ovu lokaciju karakteriše neposredna blizina centra grada, dobra saobraćajna komunikacija, blizina većine gradskih sadržaja i predio sa dosta zelenih površina. Parcela je veoma pogodna za izgradnju većeg stambeno poslovnog objekta.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

PRIZEMLJE:  Sastoji se od 2 spavaće sobe, kuhinje i trpezarije,kupatila i predsoblja.

Standard:

Grijanje na struju ili čvrsta goriva. Vanjska i unutrašnja drvena stolarija. Hrastov parket u sobama. Kvalitena keramika u kupatilu, trpezariji i kuhinji, predsoblju. Automatski osigurači. Bunar