Broj nekretnine: 24/2024-i2

BULEVAR! Komforan djelomično adaptiran dvosoban stan niže spratnosti površine 60 m² sa lođom

Opis nekretnine

Izdaje se kvalitetan, komforan djelomično adaptiran dvosoban stan niže spratnosti uknjižene površine 60,00 m² sa lođom. Nekretnina se nalazi na prvom spratu stambene zgrade u popularnom tuzlanskom naselju Bulevar. Stan je djelomično adaptiran prije par godina. Nekretninu karakterišu svijetle i prozračne prostorije, niska spratnost, idealna dispozicija prostora i atraktivna lokacija.  Ulaz i unutrašnjost zgrade su dobro održavani, a iza i ispred zgrade se nalazi  zajednički parking za stanare.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na prvom spratu stambene zgrade u naselju Bulevar. Ovo je jedno od atraktivnijih naselja u gradu Tuzli i stanovi na ovoj lokaciji su veoma traženi. U blizini se nalazi i jedno od najpoznatijih tuzlanskih šetališta koje se proteže od Slavinovića do Brčanske Malte. Lokaciju karakteriše neposredna blizina svih sadržaja potrebnih za ugodan način življenja. U blizini se nalaze hipermarket “Bingo” , mala zelena pijaca, zgrada Pošte, BH Telecoma, UKC Gradina, obdaništa, osnovne škole,  apoteke, sportski tereni, autobusko/taxi stajalište, zelene površine, igrališta za djecu i mnoštvo drugih sadržaja neophodni za kvalitetan život.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska PVC termoizolaciona stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Lamelni parket u sobama i hodniku. Laminat u trpezariji. Keramičke pločice u kupatilu, kuhinji i dijelu hodnika. Kablovska TV i internet. Interfon. Protivprovalna vrata. Automatski osigurači.