Broj nekretnine: 20/2024-i2

Dvosoban namješten stan novije gradnje površine 58 m² sa terasom, Tušanj

Opis nekretnine

Izdaje se funkcionalan, dvosoban namješten stan novije gradnje uknjižene površine 58,00 m² sa terasom. Stan se nalazi na 5. spratu stambene zgrade sa liftom, u naselju Tušanj. Glavne odlike ove nekretnine su funkcionalno iskorišten stambeni prostor, svijetle i prozračne prostorije i mirna lokacija bez gradske buke.Ulaz i sama zgrada su dobro održavani.

NAPOMENA: Uz stan je moguće iznajmiti i garažni prostor.

Lokacija

Nekretnina se nalazi na 5. spratu stambene zgrade sa liftom, u naselju Tušanj. Ovo je miran dio grada, prepun zelenila, izdvojen od gradske buke ali u blizini gradskog jezgra i svih neophodni gradskih sadržaja. U krugu od cca. 500 metara se nalaze: Dom zdravlja, osnovna škola, obdanište, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, dječija igrališta, stadion “Tušanj”, T.C. “Omega”, supermarketi “Bingo” i “Mercator”, ugostiteljsko-trgovački objekti, pošta, apoteke i banke.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. PVC termoizolaciona vanjska stolarija. Unutrašnja drvena stolarija Parket u sobama. Keramičke pločice u kupatilu i kuhinji. Aluminijumski radijatori. Automatski osigurači. Protivprovalna vrata. Lift. Kablovska TV. Internet.Klima uređaj.

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora ili Ugovora o kupovini, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.