Broj nekretnine: 25/2023-i1

CENTAR – Potpuno namješten, moderan i kvalitetan, dvosoban stan površine 50 m², na atraktivnoj lokaciji pored Hotela “Mellain”

Opis nekretnine

Iznajmljuje se potpuno namješten, moderan i kvalitetan, izuzetno svijetao dvosoban stan površine 50,00 m². Nalazi se na 4. spratu zgrade sa liftom, jedne od najkvalitetnijih i najtraženijih zgrada u Tuzli, pored stambeno-poslovnog kompleksa i Hotela ”Mellain”, u naselju Centar. Zgrada u kojoj se stan nalazi je novije gradnje,  smještena je u samom centru grada, a svi gradski sadržaji se nalaze u neposrednoj blizini. Nedaleko od zgrade se nalaze Panonska jezera, Općina Tuzla, Općinski sud i T.C. “Mercator”. Stan se  sastoji od dnevnog boravka sa trpezarijom, spavaće sobe, kuhinje, kupatila, hodnika i velike zatvorene lođe. Minimalni režijski troškovi, maksimalno iskorišten stambeni prostor, otvoren pogled, svijetle i prozračne prostorije, visok kvalitet gradnje i svi gradski sadržaji u neposrednoj blizini, samo su neke od odlika ove nekretnine. Stan posjeduje vlastiti vodomjer.

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na 4. spratu zgrade sa liftom, jedne od najkvalitetnijih i najtraženijih zgrada u Tuzli, pored stambeno-poslovnog kompleksa i Hotela ”Mellain”, u naselju Centar. U krugu od 300 metara se nalaze: Općina Tuzla, Općinski i Kantonalni sud, MUP TK, Mikro stanica Doma zdravlja, luksuzni stambeno-poslovni kompleks i Hotel “Mellain”, Hotel “Tuzla”, T.C. “Merkator”, Glavna pošta, Panonska, jezera, šetalište “Slana Banja”, dječija igrališta, obdaništa, osnovne škole, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, banke, apoteke, taxi/autobuska stajališta i drugi gradski sadržaji.

 

Standard:                                                    

Centralno gradsko grijanje. Aluminijski radijatori. Kvalitetna vanjska PVC stolarija sa aluminijumskim žaluzinama. Kvalitetna unutrašnja stolarija. Ugradbeni plakari. Parket u dnevnom boravku sa trpezarijom i spavaćoj sobi. Keramičke pločice u kuhinji, kupatilu, hodniku, ostavi i na zatvorenoj lođi. Automatski osigurači. Kvalitetna protivpožarna i protiprovalna vrata. Klima uređaj. Vlastiti vodomjer. Telefonski priključak. Interfon.