Broj nekretnine: 61/2024-P1

NOVOGRADNJA – CENTAR – Moderan, nov, potpuno namješten dvosoban stan površine 45,47 m², sa parking mjestom

Opis nekretnine

Prodaje se nov, moderan, potpuno namješten, dvosoban stan  površine 45,47 m².  Nalazi se na 4. spratu novoizgrađenog stambeno-poslovnog objekta sa liftom, SPO “Medenice”, preko puta T.C. “Mercator”, u centru Tuzle. Sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila, ulaznog hola i lođe. Stan je potpuno nov, kao i kompletan namještaj i uređaji, i rijetko je korišten.  Uz stan se prodaje i vanjsko parking mjesto (detaljnije u napomeni na dnu teksta).  Stan je veoma atraktivan za iznajmljivanje na duži period ili kao “stan-na-dan”. Posjeduje mjerače potrošnje centralnog grijanja (kalorimetar/kaliometar), vlastiti vodomjer i sat za struju, što budućim kupcima omogućava potpunu kontrolu režijskih troškova. Stambeno-poslovni objekat “Medenice” je veoma kvalitetna stambena zgrada, projektovana po najnovijim standardima i moderno uređena. Zbog blizine centra grada, Panonskih jezera, većine administrativnih ustanova, zgrade Općine Tuzla, Općinskog i Kantonalnog suda, MUP-a TK, obrazovnih ustanova i svih gradskih sadržaja u neposrednoj blizini, ovo je veoma tražena lokacija gdje je sve na “dohvat ruke“. Minimalni režijski troškovi, blizina centra grada, dobra spratnost, kvalitetno uređenje, i prozračne i svijetle prostorije samo su neke od odlika ove nekretnine. Ulaz u zgradu je obezbijeđen video nadzorom. Stan posjeduje videointerfon.

 

NAPOMENA: Kompletan namještaj u stanu, ugradbena kuhinja sa električnim uređajima (ravna ploča, pećnica, napa, mašina za suđe i frižider sa zamrzivačem), ugradbeni plakari, rasvjetna tijela, TV i klima uređaj ostaju budućem kupcu GRATIS.

Uz ovaj stan je obavezna i kupovina vanjskog parking mjesta. Cijena parking mjesta iznosi 15.000 KM i nije uračunata u cijenu stana.

 

 

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na 4. spratu novoizgrađenog stambeno-poslovnog objekta sa liftom, SPO “Medenice”, preko puta T.C. “Mercator”, u centru Tuzle. Ovo naselje je atraktivno za obiteljski život zbog neposredne blizine centra grada i svih neophodnih sadržaja koji se nalaze u blizini. U krugu od cca. 500 metara se nalaze: T.C. “Mercator”, MUP TK, zgrada Općine Tuzla, Kantonalni i Općinski sud, Panonska jezera, Hotel Grand Tuzla”, Hotel i stambeni kompleks “Mellain”, srednjoškolske i visokoškolske ustanove, osnovna škola, obdanište, sportska igrališta, supermarketi, ugostiteljsko-trgovački objekti, pošta, apoteke, banke i taxi/autobuska stajališta

 

 

Standard:

Centralno gradsko grijanje na kalorimetar/kaliometar. Vanjska aluminijumska antracit stolarija sa roletnama. Unutrašnja stolarija drvo. Parket u sobama. Keramičke pločice u kupatilu, kuhinjii, ulaznom holu i lođi. Videointerfon. Lift. Klima uređaj. Video nadzor.

 

 

NAPOMENA:
Navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora ili Ugovora o kupovini, prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.
Svi tekstovi na ovoj web stranici se temelje na informacijama dobijenim od strane vlasnika nekretnine.