Broj nekretnine: 48/2024-P2

BULEVAR-PRILIKA! Atraktivan, adaptiran i komforan jednosoban stan niže spratnosti, površine 29 m²

Opis nekretnine

Prodaje se kvalitetan adaptiran jednosoban stan niže spratnosti uknjižene površine 29,00 m². Nekretnina se nalazi na viskom prizemlju stambene zgrade u popularnom tuzlanskom naselju Bulevar. Stan je adaptiran prije par godina. Nekretninu karakterišu svijetle i prozračne prostorije, niska spratnost, idealna dispozicija prostora i atraktivna lokacija.  Ulaz i unutrašnjost zgrade su dobro održavani, a iza i ispred zgrade se nalazi  zajednički parking za stanare.

NAPOMENA: Stan se prodaje sa kuhinjom (bez bijele tehnike) i namještajem.

Vlasnička  dokumentacija nekretnine je uredna, a potencijalni kupci mogu izvršiti uvid u dokumentaciju u poslovnici agencije “Tk Nekretnine” u Džafer Mahali br. 10, na Skveru.

Lokacija:

Nekretnina se nalazi na visokom prizemlju stambene zgrade u naselju Bulevar. Ovo je jedno od atraktivnijih naselja u gradu Tuzli i stanovi na ovoj lokaciji su veoma traženi. U blizini se nalazi i jedno od najpoznatijih tuzlanskih šetališta koje se proteže od Slavinovića do Brčanske Malte. Lokaciju karakteriše neposredna blizina svih sadržaja potrebnih za ugodan način življenja. U blizini se nalaze supermarket “Bingo”, mala zelena pijaca, Specijalna bolnica “Medical Institute Bayer“, UKC Gradina, Pošta, obdaništa, osnovne škole, apoteke, sportski tereni, autobusko/taxi stajalište, zelene površine, igrališta za djecu i mnoštvo drugih sadržaja.

Standard:

Centralno gradsko grijanje. Vanjska PVC termoizolaciona stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Lamelni parket u sobi i hodniku. Keramičke pločice u kupatilu i kuhinji. Kablovska TV i internet. Interfon. Protivprovalna vrata. Automatski osigurači.