Broj nekretnine: 6/2024-NP20

Potpuno namješten, dvoetažni trosoban stan površine 77 m², sa 2 kupatila, u blizini centra grada i većine fakulteta

Opis nekretnine

Izdaje se potpuno namješten, lijep, dvoetažni trosoban stan sa 2 kupatila, ukupne površine 77,00 m². Nalazi se u stambenom objektu spratnosti Pr+1+Pot, u naselju Džafer Mahala (na Skveru), u neposrednoj blizini svih fakulteta, TC. “Omega”, centra grada, velike fontane i Panonskih jezera. Na spratu se nalaze 2 sobe, kuhinja, trpezarija, kupatilo, hodnik i stepenište, a u potkrovlju jedna soba i kupatilo. Zgrada u kojoj se nekretnina nalazi je smještena na prometnoj lokaciji sa svim gradskim sadržajima u neposrednoj blizini. Kompletan namještaj u stanu i ugradbena kuhinja sa električnim uređajima su novi. Glavne odlike ove nekretnine su niska spratnost, mali režijski troškovi i blizina centra grada i Panonskih jezera. Nekretnina posjeduje  vlastiti vodomjer i privatni parking.

NAPOMENA: U cijenu najma nisu uračunati režijski troškovi.

 

 

Lokacija:

Stan se nalazi u stambeno-poslovnom objektu spratnosti Pr+1+Pot, u naselju Džafer Mahala,  samo 100 metara od velike fontane na Trgu slobode i centra grada. U krugu od 300 metara se nalaze: Panonska jezera, Dom zdravlja, supermarketi “Bingo”, “DM” i “Konzum”, T.C. “Omega”, ugostiteljsko-trgovački objekti, obdanište, osnovne i srednje škole, većina fakulteta, apoteke, pošta, banke i taxi/autobuska stajališta.

 

 

Standard:

Grijanje na pelet. PVC vanjska stolarija. Drvena unutrašnja stolarija. Laminat u sobama i trpezariji. Keramičke pločice u kuhinji i kupatilima. Granit u predsoblju i na stepeništu. Vlastiti vodomjer. Telefonski priključak. Internet. Kablovska TV. Podrumska prostorija. Privatni parking.